Verzendbazen E-Fulfilment is uw betrouwbare partner voor multi-channel verkoop op onader andere Bol.com, Amazon en Kaufland. Ons systeem is gemakkelijk te koppelen met uw Multi-channel kanalen, waardoor we snel en efficiënt kunnen werken en uw bestellingen snel kunnen verwerken en verzenden.

Bol.com, Amazon en Kaufland zijn populaire multi-channel platforms waarop u uw producten kunt aanbieden en verkopen. Het koppelen van deze platforms aan ons systeem zorgt voor een naadloze integratie van uw verkoopkanalen en een geautomatiseerde verwerking van uw bestellingen. Hierdoor bespaart u tijd en kunt u zich concentreren op bijvoorbeeld de marketing van uw eigen webshop.

Ons fulfilment proces is snel en efficiënt. Wij zorgen ervoor dat uw bestellingen voor 23:59 verwerkt worden en binnen 24 uur zijn geleverd in onder andere Nederland, België en Duitsland. Voor een lijst met levertijden kunt u hier klikken

Onze diensten zijn volledig aanpasbaar aan uw behoeften. U kunt gebruik maken van onze volledige fulfilment dienstverlening of kiezen voor gedeeltelijke fulfilment waarbij wij alleen bepaalde aspecten van het proces verzorgen, zoals de verzending of opslag.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte partner voor multi-channel verkoop op Bol.com, Amazon en Kaufland, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen uw verkoopkanalen te integreren en te optimaliseren.