Kies voor verzendbazen:

Wij brengen geen opstart- en opslagkosten in rekening. Dit maakt de drempel om u aan te melden een stuk lager. Vooral voor kleine en/of beginnende ondernemingen is dit ideaal!

Door onze cut-off tijd van 23:59u verhoogt u gemakkelijk uw check-out en conversie. Bestellingen die om 00:10u binnen komen gaan gewoon mee met de levering van dezelfde dag! De leveringen worden binnen 24 uur aangeboden bij uw klant. De aangewezen accountmanager houdt u op de hoogte als hiervan wordt afgeweken, bijvoorbeeld door feestdagen of andere omstandigheden.

Bij ons kunt u direct starten, wij hebben geen wachtlijst. Binnen 24 uur verzenden wij uw eerste pakketten al! Wij helpen u gratis met het koppelen van uw webshop(s).

Al uw voorraadbeheer vanaf één plek! Via ons dashboard kunt u gemakkelijk en direct uw voorraad inzien.

Indien gewenst nemen wij het retourproces van u over. Tot slot evalueren wij het proces en sturen, waar nodig bij. Groeien doen we immers samen!

 Neem gerust vrijblijvend contact met ons op

Voordelen van verzendbazen fulfilment:

  • Ruime opslagruimte: Jouw bedrijf beschikt over voldoende opslagruimte om de producten van jouw klanten op te slaan en te beheren.
  • Efficiënte voorraadbeheer: Je bedrijf beschikt over een geavanceerd voorraadbeheersysteem dat zorgt voor een effectieve opslag en distributie van de producten van jouw klanten.
  • Snelle levering: Jouw bedrijf kan snelle levering garanderen, waardoor jouw klanten hun producten op tijd ontvangen.
  • Flexibiliteit: Jouw bedrijf kan zich aanpassen aan de veranderende behoeften van jouw klanten en kan flexibele diensten aanbieden om aan hun specifieke eisen te voldoen.
  • Kostenbesparing: Jouw bedrijf kan jouw klanten helpen om kosten te besparen door efficiënte orderverwerking, voorraadbeheer en distributie.
  • Professionele verpakking: Jouw bedrijf kan professionele verpakkingen bieden die de producten van jouw klanten beschermen tijdens het transport en de verzending.
  • Schaalbaarheid: Jouw bedrijf kan schaalbare oplossingen bieden voor jouw klanten, ongeacht de grootte van hun bedrijf.
  • Milieuvriendelijkheid: Jouw bedrijf is toegewijd aan duurzaamheid en kan duurzame oplossingen bieden voor de opslag, verpakking en distributie van producten.